Millai Porisperes toimitaa?

Kysy lisää »

Porisperen festari-info

Porispere uudistuu ja on vuonna 2022 suurempi kuin koskaan! Tapahtuma-alue laajenee, yleisökapasiteetti kasvaa ja alueelle nousee muun muassa uusi suuri esiintymislava.

Porispere-festivaali on jatkossa aikaisemman kolmen päivän sijaan kahden päivän eli perjantain ja lauantain tapahtuma. Sunnuntain suosittu perhe­päivä järjestetään myös, mutta se eriytetään selkeyden vuoksi omaksi kokonai­suudekseen. 

Tapahtuma-aluetta laajennetaan Lokkilavalta areenan suuntaan ja samalla toteutetaan kaksi uutta tapahtuma­paikkaa. Kirjurinluoto Arenan alueelle nousee isommat tuotannot mahdollistava esiintymislava. Kesä­teatterin tiloihin rakentuu oma kokonaisuutensa. Myös perinteinen Lokkilavan alue toimii Porisperessä edelleen isossa roolissa.

Nämä kolme esiintymis­paikkaa muodostavat Porispereen uuden upean viihtymis- ja palvelu­kokonaisuuden. Muutosten myötä kapasiteetti nousee aiemman 8 000 päiväkohtaisen kävijän sijaan palvelemaan yli 10 000 hengen asiakas­määriä.

Ikärajat

Uudistusten myötä tapahtuma on K18 ja kokonaisuu­dessaan anniskelu­aluetta. Perheen juniori­osastolle (alle 12 v) annetaan kuitenkin optio päästä vierailemaan ja aistimaan festivaali­tunnelmaa vanhempien seurassa ennen klo 21:tä.

Yli 70-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, varaudu todistamaan ikäsi!

Lipunmyynti

Liput tapahtumaan www.lippu.fi/porispere. Lippuja voi ostaa myös kulttuuriseteleillä ja E-passilla.

Porisperen kahden päivän lipulla pääsee ilmaiseksi saman viikon keskiviikkona järjestettävään Kirvatsin Jytä -tapahtumaan. Lue lisää www.kirvatsinjyta.fi

Avustajat pääsevät avustettavan kanssa ilmaiseksi tapahtumaan avustajakorttia näyttämällä. 

Kaikki lipputyypit luetaan pääportilla sijaitsevassa pisteessä ja vaihdetaan rannekkeisiin. 

Yli 70v pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, varaudu todistamaan ikäsi!

Aikataulut ja ohjelmisto

Tarkemmat aikataulut julkaistaan keväällä 2022. Tsekkaa ohjelmisto kokonaisuudessaan.

Infot päivittyvät kevään 2022 aikana!

Soita Varaa aika