HUIPPUSUOSITTU MINISPERE JUHLITAAN ENSI KESÄNÄ KUUMISSA TUNNELMISSA!

Tapahtumaa tähdittävät mm. KUUMAA, Bee ja suositut vaikuttajatähdet

Osta liput tästä »

Lähes 6000 henkeä ja loppuunmyyty Minispere sai viime kesänä nauttia täysin rinnoin Käärijä-huumasta. Myös ensi kesän osalta odotukset ovat korkealla, sillä Suomen tämän hetken suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva KUUMAA tulee tähdittämään sunnuntaina 4.8. Lokkilavan alueella järjestettävää Minisperea.

Modernin popin kärkinimi KUUMAA on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi valtakuntamme vetovoimaisimmista artisteista. Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa ja tuorein albumi “Hyvikset ja Pahikset” striimasi nelinkertaista platinaa. “Ylivoimainen” -kappale oli nimensä veroinen sen ollessa vuoden 2023 soitetuin radiobiisi ja viime elokuussa julkaistu single “Tässä on kaikki” hyppäsi heti Spotifyn ykkössijalle.

Toinen Minisperen musiikkiartisti on nouseva kotimainen pop/soul-tähti Bee. Artistin pitkään odotettu debyyttialbumi julkaistiin syyskuussa 2023 ja se nousi heti ensimmäisellä viikollaan Suomen virallisen listan kärkipaikalle. Levyn menestys noteerattiin myös Emma Gaalassa, jossa Bee kahmi yhteensä kolme ehdokkuutta.

Musiikin lisäksi esiintymässä nähdään YouTuben kestosuosikki Herbalisti, positiivisista videoistaan ja tietokirjoistaan tunnettu ZoneVD, pelivideoita tekevä sirkusartisti Tinke sekä yli viiden miljoonan seuraajan TikTok -tililtä tuttu vatsastapuhuja Sari Aalto. Näiden vaikuttajien yhteisshow sisältää somesta tuttuja haasteita sekä festaritunnelmaan sopivaa heittäytymistä ja hauskanpitoa. 

Minispereen on tulossa perinteiseen tapaan myös runsaasti erilaista alueohjelmaa paikallisten urheiluseurojen sekä yhteisöjen masinoimana. Uutena innovaationa tapahtumassa lapsille ja nuorille annetaan mahdollisuus kokeilla musiikin tekemistä, tuottamista ja räppäämistä muusikkotuottajien Tommishockin ja MS OK:n johdolla. Myös huippusuositut vaikuttajien meet&greet -tapaamiset ovat ohjelmassa tänäkin vuonna. Minisperen ohjelmaa on ollut rakentamassa Porispere-organisaation lisäksi Minisperen markkinointikumppani Troot Finland Oy. 

Osta liput tästä »

Usein kysytyt kysymykset

  • Minispere sisäänkäynti sijaitsee Kirjurinluodon kaupungin puoleisessa päädyssä, kesäravintolan vieressä.
  • Tapahtuma alkaa klo 12 ja päättyy noin klo 18:00. Tarkemmat aikataulut tulevat myöhemmin.
  • Pysäköinti - Kirjurinluodossa on tapahtuma-alueen vieressä maksullinen pysäköinti, hinta 5€.
  • Lippuja ei vaihdeta rannekkeeseen, joten lipulla vain kerran sisään.
  • Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta suosittelemme alle 12-vuotiaita tulemaan vanhempien kanssa. Tapahtuman väenpaljous voi yllättää nuorimmat kävijät ilman tuttua huoltajaa.
  • Alueelta löytyy ensiapupiste, joka on avoinna koko tapahtuman ajan. Haaverin sattuessa ota yhteys lähimpään järjestyksenvalvojaan tai EA-henkilökunnan jäseneen.
  • Tapahtumassa on kattavat ja laadukkaat ruokapalvelut, joten syötävää ja herkkua löytyy joka lähtöön. Voit tuoda myös halutessasi omia eväitä sekä avaamattomat alkoholittomat pullot ovat sallittuja.
  • Alueella on vesipiste, jossa voit täyttää oman pullosi. 
  • Sadesään sattuessa, varaudu sadetakilla/ -viitalla, sateenvarjot eivät ole sallittuja.
  • Tapahtumaportilla on narikka, tavarasäiltys 3€.
Soita Varaa aika