Porispere o turvalline tapahtuma

Me halutaa, et kaikki voi nauttii festarist turvallisest.

Ota yhteyttä ›

Turvallisuus Porisperessä

Turvallisuus on suurissa yleisötapahtumissa ensisijaisen tärkeää, niin myös meillä. Vaikka olisit jo rutinoitunut festarikävijä, on sinun hyvä lukea turvallisuuteen liittyvät seikat silti huolella läpi.

Suurissa yleisötapahtumissa tilanteet saattavat vaihdella arvaamattomasti monien eri muuttujien vuoksi. Noudatathan seuraavia perusohjeita:

  • noudata tapahtumanjärjestäjän/järjestysmiehen ohjeita
  • huolehdi itsesi lisäksi myös muista
  • huolehdi nestetankkauksesta etenkin helteisellä ilmalla
  • tulenteko alueella on kielletty
  • ilmoita heti järjestyksenvalvojalle/lääkintähenkilökunnalle, mikäli havaitset vaaratilanteen tai tapaturman
  • vältä tiiviitä ihmismassoja erityisesti lavan edustalla, mikäli tunnet olosi epämukavaksi ahtaissa paikoissa

 

PORTIT JA TURVATARKASTUS

Järjestyksenvalvojat suorittavat turvatarkastuksia Porispereen saapuville, sillä alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia, lasipulloja eikä muita vaarallisiksi luokiteltavia esineitä. Avaathan kassisi järjestyksenvalvojan tarkastettavaksi jo ennen turvatarkastukseen tuloa. Näin nopeutat omaasi ja muiden sisäänpääsyä.

 

NARIKKA

Porttien sisäpuolella on narikka, johon voit jättää omia tavaroitasi festivaalivierailun ajaksi. Narikat ovat vartioituja. Narikkamaksu 3€.

 

KUULONSUOJAUS

Muistathan suojata kuulosi. Erityisesti lavan edustalla äänien desibelitaso ylittää kuulonsuojauksen turvarajat. Tästä syystä kehotammekin festivaalivieraita käyttämään kuulonsuojausta. Alueelta saa kuulosuojaimia.

Lavan edusta

Jos koet ahdistusta ihmispaljoudessa, älä pyri lähelle lavaa, sillä siellä on suurin tungos ja paine. Jos joudut ihmispaineeseen, liiku massan mukana, älä vastusta painetta ja pyri pysymään pystyssä.

 

CROWD SURFING

Festivaaleilla on muodostumassa yleiseksi säännöksi ns. crowd surfingin kieltäminen ja myös Porispere noudattaa tätä kieltoa. Kiellolla pyritään vähentämään lavanedustan ruuhkautumista ja mahdollisia riskitilanteita. Älä myöskään kiipeä kaverisi olkapäille niin turvallisuussyistä kuin takana olevien festarivieraiden viihtyvyyden vuoksi.

Ota yhteyttä ›
Soita Varaa aika