Millai sin Porisperee pääsee?

Ollaa iha Pori keskusta kupees.

Ota yhteyttä ›

Porispereen saapuminen

Porispere- festivaali järjestetään aivan Porin keskustan läheisyydessä, Kirjurinluodossa. Tapahtuma-aluetta laajennetaan Lokkilavalta areenan suuntaan ja samalla toteutetaan kaksi uutta tapahtuma­paikkaa. Kirjurinluoto Arenan alueelle nousee isommat tuotannot mahdollistava esiintymislava. Kesä­teatterin tiloihin rakentuu oma kokonaisuutensa. Myös perinteinen Lokkilavan alue toimii Porisperessä edelleen isossa roolissa. Festivaaleille voit saapua niin omalla autolla, kuin julkisillakin, kävellen, pyörällä, veneellä tai vaikka kimppakyydillä.

Kuinka pitkä matka Poriin on?

  • Helsingistä noin 240 km
  • Tampereelta noin 110 km
  • Turusta noin 140 km
  • Vaasasta noin 190 km
  • Jyväskylästä noin 260 km

 

EKOLOGISESTI JULKISILLA

Poriin voi matkustaa helposti junalla tai bussilla. Poriin saapuvat junat kulkevat aina Tampereen kautta. Matkakeskus sijaitsee noin 2 kilometrin päässä tapahtumapaikasta.

www.vr.fi

www.matkahuolto.fi

www.satakunnanliikenne.fi

www.onnibus.fi

Porisperestä järjestetään erikoisvuoro molempina festivaalipäivinä Raumalle viimeisen keikan jälkeen klo 01.45. Erikoisvuoro lähtee läheltä tapahtuman pääportteja, Pelle Hermannin puiston parkkipaikalta. Vuoro pysähtyy matkan varrella Luvialla ja Eurajoella. Katso tarkemmat tiedot ja varaa lippusi Onnibussin sivuilta.

 

Voit tulla myös omalla autolla. Tapahtumapaikan läheisyydessä Kirjurinluodossa on runsaasti paikoitustilaa. Kirjurinluodon valvottu pysäköintipaikka maksaa 5 €/ajoneuvo. Osoite on Kirjurinluodontie, 28100 Pori.

Porin paikallisliikenteen aikataulut ja reittikartat löydät osoitteesta www.porinlinjat.fi

Satakunnan Aito Taksin numero on 0600 30 033

 

SISÄÄNKÄYNTI

Pääportti sijaitsee tutulla vanhalla paikalla kesäravintolan vieressä. Pääportilla lipunmyynti sekä rannekkeiden vaihto. Sisäänkäynti rannekkeen kanssa on mahdollista perjantaina ja lauantaina myös Kaarisillan kautta.

Soita Varaa aika